Zoeken

Badr Hari stopt met kickboksen

6 november 2015 - 09:52 - Sport

©

Badr Hari heeft het einde van zijn kickbokscarrière aangekondigd. Over enkele maanden verlaat de kampioen definitief de ring.

De goldenboy was eerder deze week te gast op Radio Mars. Hij vertelde er dat hij binnen enkele maanden een einde wil maken aan zijn carrière. "Ik denk er al ruim twee jaar over. Ik denk dat het tijd is om de ring te verlaten", aldus de kickbokskampioen.

Badr Hari zal met kickboksen stoppen na de organisatie van een laatste gala in Marrakech. Hij hoopt dat hij voor de organisatie van het tornooi, steun zal krijgen van Koning Mohammed VI. "Ik heb nooit hulp aan Koning Mohammed VI gevraagd, maar deze keer hoop ik echt dat hij de competitie zal sponsoren."

Een dag eerder had Badr Hari op zijn Facebook al een voorsmaak gegeven van zijn beslissing. "Morgen zal ik de wereld verrassen", schreef de kampioen.

Het is niet de eerste keer dat Badr Hari het einde van zijn kickbokscarrière aankondigt. In 2013, terwijl hij problemen had met de Nederlandse justitie, had Hari laten weten dat hij K1 en kickboksen ging opgeven. Enkele maanden later stond hij echter terug in de ring en versloeg Zabit Zamedov...

Bladna.nl