Zoeken

Badr Hari vs rapper Booba: Hari wint met knock-out

8 mei 2014 - 21:28 - Cultuur

©

Rapper Booba zou zijn excuses hebben aangeboden aan Badr Hari voor de beledigingen in zijn komende single. Badr Hari had kwaad gereageerd op Instagram op het nieuw nummer van de Franse rapper. Ondanks zijn mea culpa aan Badr, probeert Booba het publiek te bespelen.

Eerder deze week deden geruchten de ronde dat Booba in zijn volgend liedje (dat dus nooit het daglicht zal zien) Badr Hari en de Marokkanen in het algemeen beledigde. Zo stond er in de tekst "Geen blabla, breng me Badr Hari. Eén tegen één, ik slaag hem knockout. Doe me geen shour, het schijnt dat jullie Marokkanen Harry Potter’s zijn".

Uiteraard viel dit niet in de smaak bij vechtersbaas Badr Hari en dat liet hij aan Booba via Instagram weten.

Volgens Afrik.com heeft Booba (die eindelijk besefte tegen wie hij het had - 109 kilo - 1,97 m), zijn excuses aangeboden aan Badr Hari via voetballer Karim Benzema, waarop Hari zijn bericht op Instagram verwijderde. De kleine broer van Badr Hari zou intussen ook het hele verhaal hebben onthuld.

Booba wil echter niet dat het bekend wordt dat hij zich heeft geëxcuseerd. Dinsdag plaatste hij zelfs een bericht op internet, waarin hij zegt dat het account van Badr Hari op Instagram nep is:

"Nep account bende losers, stap van jullie pony’s af. Marokko wordt niet geminacht in mijn volgende song en zal het ook nooit worden."

Antwoord van Booba aan Badr Hari

Maar het account waar Booba naar verwijst is geen fake. Therealbadrhari op Instagram heeft 160.000 volgers en de officiële Facebook-pagina van Badr Hari verwijst er zelfs naar.

Booba’s nu ’ex-nieuwe single’ zal dus nooit worden uitgebracht, een nieuwe overwinning voor Badr Hari, maar ditmaal buiten de ring.

Bladna.nl