Zoeken

Amandel en hazelnotenballetjes

Amandel en hazelnotenballetjes
Ingrediënten

 250 g amandelspijs
 Geroosterde amandelen
 Geroosterde hazelnoten
 Kristalsuiker
 Groene en blauwe kleurstof
 Kartonnen of papieren bakvormpje

Verdeel de amandelspijs in twee en meng het éne deel met de groene kleurstof en het andere met de blauwe kleurstof.

Maak kleine balletjes met de amandelspijs.

Kneed in elk blauw balletje kleine stukjes gehakte hazelnoten en vorm opnieuw balletjes. Rol de balletjes in de kristalsuiker en doe ze één voor één in een papier vormpje.

Doe hetzelfde voor de groene balletjes met de gehakte amandelen en schik de balletjes op een schotel.

  • Gepubliceerd op:
  • Auteur :
  • Kooktijd : 30 min
Marokkaanse recepten
Meer recepten
Ch'hiwat Bladi

Bladna.nl