Zoeken

Jonge Marokkaanse vertelt over ’speciale relatie’ met Cristiano Ronaldo

1 maart 2016 - 18:00 - Sport

©

Amal Saber, een jonge Marokkaanse die al acht jaar in Spanje woont, zegt een relatie te hebben gehad met Real Madrid-aanvaller Cristiano Ronaldo.

De jonge vrouw staat deze week halfnaakt op de cover van het tijdschrift Interviú. Ze vertelde aan het blad hoe ze Ronaldo ontmoette en een "heel speciale nacht" met hem doorbracht. De Portugese international blokkeerde vervolgens haar nummer en liet niets meer van zich horen.

"Het was heel speciaal. Ik was zo nerveus dat Cristiano mijn vork nam en me hielp eten", aldus Amal over haar ontmoeting met Ronaldo eind 2014. De twee aten samen in het restaurant Banloo in Madrid waarna ze naar het huis van de voetballer gingen. Ze babbelden tot 5 uur ’s morgens en brachten volgens Amal de rest van de nacht samen door. Enkele dagen later blokkeerde de voetballer haar nummer.

De jonge Marokkaanse verliet acht jaar geleden de Rif-regio om naar Spanje te emigreren. Ze nam de boot naar Europa in de hoop op een beter leven. Ze verbleef in meerdere jeugdinstellingen alvorens een man uit Palma de Mallorca te ontmoeten. Met hem heeft ze een kind.

Amal stelt dat er in haar leven "mannen zijn geweest die haar hebben geholpen of geschenken hebben gegeven", maar dat ze zich "nooit heeft geprostitueerd".

Bladna.nl