Zoeken

Bondscoach Walid Regragui wil Oussama Idrissi terughalen

2 mei 2024 - 08:00 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui heeft contact opgenomen met Oussama Idrissi om hem te feliciteren met zijn uitstekende prestaties bij de Mexicaanse club Pachuca. Is dit een voorbode van de terugkeer van de Atlas Leeuw in de Marokkaanse selectie?

Volgens bronnen van Hesport heeft Walid Regragui aan Oussama Idrissi laten weten dat hij zijn ontwikkeling nauwlettend volgt en hem hoopt te selecteren voor de komende wedstrijden van Marokko in juni, die deel uitmaken van de kwalificatiereeks voor het WK 2026.

Lees ook: Oussama Idrissi teleurgesteld door besluit Walid Regragui

De bondscoach zou Idrissi hebben aangemoedigd om zo door te gaan en zijn spelniveau in de Mexicaanse competitie verder te ontwikkelen om zo zijn kansen op een terugkeer naar de nationale ploeg te vergroten.

Regragui zou de in Pachuca schitterende international ook hebben gesuggereerd om van club te veranderen en terug te keren naar een competitievere Europese competitie om zijn ervaringen te valoriseren.

Lees ook: Oussama Idrissi belandt in Mexico

Idrissi’s contract bij Pachuca loopt tot 2025. Dit seizoen heeft de 28-jarige vleugelspeler in alle competities 6 doelpunten gescoord en 14 assists geleverd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team